Nieuwe naam en huisstijl!


De laatste paar weken ben ik druk bezig geweest met de voorbereidingen voor mijn nieuwe praktijk. Bij deze presenteer ik dan ook met trots mijn nieuwe huisstijl en praktijknaam: Maartje van Rooij, Voedings-en gezondheidscoaching. Dank je wel www.selmahakkenberg.nl voor het mooie resultaat en al je hulp, zonder jou was het niet gelukt!

In mijn nieuwe praktijk ga ik me richten op afvallen, allergie & intolerantie, natuurlijk eten, ontzuren en kinderen. Nieuwsgierig geworden naar wat dit precies inhoudt? Check dan mijn nieuwe website www.maartjevanrooij.nl.

#selmahakkenbergnl #voeding #coaching #gezondheid

CONTACT

MAARTJE VAN ROOIJ

VOEDINGS- & GEZONDHEIDSCOACHING

 

Gezondheidscentrum Budel

Burg. van Udenstraat 3-5

6021 AK Budel

 

info@maartjevanrooij.nl

M. 06 251 948 55

Kvk: 62315463
Rabobank: NL89RABO0301438951

©Maartje van Rooij - All Rights Reserved

Design: Selma Hakkenberg

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon