Zo krijg ik in 21 dagen een gezonder gewicht en meer energie


De eerste helft van januari is alweer voorbij en ik kan concluderen dat ik aardig op weg ben met mijn gezonde voornemens. Want ook ik ben tijdens de feestdagen over mijn 80-20 regel heen gegaan. Denk aan teveel en ongezonder gegeten, net iets teveel alcohol gedronken en minder bewogen. Met als resultaat een overschot aan afvalstoffen, te weinig energie en misschien wel net iets zwaarder.

De start van het nieuwe jaar was natuurlijk het perfecte moment om mijn gezonde gewoontes weer op te pakken. Gezond eten en 2x per week sporten kan ik afvinken! Het volgende gezonde voornemen is mijn lichaam een handje helpen om de overtollige afvalstoffen van de feestdagen te reduceren. Dit doe ik met behulp van de 21 dagen ontzuringskuur waarbij afvalstoffen worden vrijgemaakt en afgevoerd.

Wanneer er in je lichaam teveel afvalstoffen rondzwerven is de kans op verzuring aanwezig. En daarmee maak je het je lichaam een stuk lastiger om gezond te blijven. Verzuring draagt bij aan diverse gezondheidsongemakken waaronder vermoeidheid, spierpijnen, gewrichtsklachten, huidklachten, schimmelinfecties, slechte botten en chronische stofwisselingsaandoeningen zoals o.a. artrose, jicht, verhoogde bloeddruk, fibromyalgie, osteoporose en een verhoogd cholesterol.

Daarnaast is vet een goed medium voor je lichaam om afvalstoffen in op te slaan. Wanneer je overgewicht hebt wil je daar juist vanaf. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je gezond eet en gezond leeft. Alleen dan zul je afvallen en gezonder worden. Alleen dan kan je lichaam de afvalstoffen loslaten en daarna ook het vet. Genoeg redenen dus om overtollige afvalstoffen kwijt te raken!

Wil jij je ook in 21 dagen fitter en energieker voelen? Start dan ook met de 21 dagen ontzuringskuur waarin ik je begeleid en leer welke voeding de zuur-base balans herstelt.

#ontzuren #verzuring #21dagenontzuringskuur #afvallen #afvalstoffen #voeding #gezondheid

CONTACT

MAARTJE VAN ROOIJ

VOEDINGS- & GEZONDHEIDSCOACHING

 

Gezondheidscentrum Budel

Burg. van Udenstraat 3-5

6021 AK Budel

 

info@maartjevanrooij.nl

M. 06 251 948 55

Kvk: 62315463
Rabobank: NL89RABO0301438951

©Maartje van Rooij - All Rights Reserved

Design: Selma Hakkenberg

Privacyverklaring

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon